Loading...

Twee generaties van architecten
combineren gedrevenheid en ervaring

KOON architectuur werd opgericht in 2012 door vader & zoon. Twee generaties van architecten combineren zo een jonge gedrevenheid en een jarenlange ervaring. Dat zorgt voor een enthousiaste aanpak én een duidelijke kwaliteitstoets. Onze competenties vullen we aan door samenwerkingen met gespecialiseerde partners.

Onze projecten steunen op een eenvoudig, weldoordacht ontwerp op maat van de bouwheer en de omgeving. Door creativiteit en ervaring proberen we beperkingen om te buigen tot uitdagingen en kansen. Na aandachtig te luisteren en kritisch te ontwerpen wordt getracht om op elke vraag een uniek antwoord te bieden. Door voortdurende invraagstelling komen we tot de essentie. Randvoorwaarden en conflicten proberen we op te lossen tot een uitgebalanceerd geheel en binnen een financieel haalbaar kader.

We zoeken naar ruimtelijkheid en eenvoudige constructies met hoge belevingswaarde. Zo komen we tot een ontwerp dat flexibel invulbaar is. Het resultaat is een degelijke architectuur die inspeelt op de noden van de gebruikers en hun omgeving. We verliezen de wensen van onze opdrachtgevers niet uit het oog en verkiezen kwaliteit boven eendagsoplossingen.

Koen Mennes
Architect - zaakvoerder
Toon Mennes
Architect - zaakvoerder
Jurgen Simons
Technisch tekenaar - grafisch ontwerper